Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Τα μάγια είναι ενέργεια των δαιμόνων.

Πρέπει όμως να ομολογηθεί, ότι εκτός από τους αγύρτες – ψεύτες (και είναι πάρα πολλοί), που κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους παίρνουν τα λεφτά, υπάρχει και πραγματική μαγεία.Υπάρχουν άτομα, άνδρες και γυναίκες, οι μάγοι ή μάγισσες λεγόμενοι, που έχουν παραδώσει την ψυχή τους τελείως στο σατανά και επικαλούνται τα πονηρά πνεύματα, για να κάνουν με την δύναμή τους,
κακό σε άλλους.

Συνήθως καλούν τον σατανά την νύχτα: σε ερημιές, σε λαγκάδια, σε σταυροδρόμια, σε ταράτσες σπιτιών και αλλού. Πάντως προτιμούν το σκότος και την μόνωση.
Εκεί συνήθως η μάγισσα γδύνεται τελείως, σημειώνει σταυρό στο έδαφος, τον πατάει ή κάθεται επάνω και καλεί τους δαίμονες.
Αν δεν βεβηλώσει τον Τίμιο Σταυρό και τα ιερά και να δείξει με αυτό, ότι είναι του σατανά, οι δαίμονες δεν τις κάνουν εκείνο το οποίον θέλει.
Είναι δε τρομακτικό πράγμα, όταν παρουσιάζονται τα πονηρά πνεύματα.

Μου διηγείτο εξομολογούμενος:

Παρακινήθηκα από άλλους και πήγα σε μάγισσα για να κάνει μάγια. Επειδή δεν της είχα εμπιστοσύνη, θέλησα να πάω μαζί της την ώρα, που θα τα έκανε. Μου είπε να μη πάω.
Εγώ επέμεινα και πήγα. Πήγαμε τα μεσάνυχτα σε μια ερημιά. Με άφησε σ’ ένα μέρος και αυτή προχώρησε. Εγώ παρακολουθούσα. Έκαμε στην αρχή τα δαιμονικά της. Έβγαλε τα ρούχα της.
Έκαμε κινήσεις και καλούσε δαίμονες. Την παρατηρούσα κουνώντας το κεφάλι, για τις ανοησίες της αυτές.Σε λίγο ακούω τρομερούς συριγμούς, που διαρκώς δυνάμωναν. Κατόπιν έβλεπα από παντού να πέφτουν στο έδαφος κάτι μαύρα, σαν γάτες και σκυλιά. Τρόμαξα. Είπα όλα τα «πατέρημα» που ήξερα.
Πως δεν έπαθα συγκοπή! «Χριστέ μου, έλεγα, σώσε με απόψε και δεν το ξανακάνω».

Όχι σπανίως τα παμπόνηρα πνεύματα κακοποιούν και δέρνουν και αυτούς τους ίδιους τους μάγους.

Διότι στα μάγια οι σατανοκίνητοι αυτοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μακάβρια αντικείμενα: νύχια ανθρώπων, ζώων, χώμα από νεκρούς, ακαθαρσίες γυναικών, καρφιά και βελόνες, κοκαλάκι της νυχτερίδας,
αίμα ανθρώπου ή ζώου, κόκκαλο φιδιού και πάρα πολλά άλλα, ων ουκ εστί αριθμός.

Αυτά τα κάνουν, φυσικά επί πληρωμή. Και αδρά μάλιστα πληρωμή. Πληρώνονται από άνδρες και γυναίκες (και προπαντός από γυναίκες), στην καρδιά των οποίων φώλιασε ο σατανάς, και τους έβαλε
μίσος σατανικό, δια να εκδικηθούν άλλους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι μαυρόψυχοι και σατανοκίνητοι.

Υπάρχουν δε δύο κλάδοι της μαγείας: η λευκή και η μαύρη μαγεία. Δεν υπάρχει βεβαίως διαχωριστική γραμμή μεταξύ αυτών των δυο.
Το μόνο, το οποίον μπορούμε να πούμε είναι, ότι εις την μαύρη μαγεία γίνονται εγκλήματα και ανθρωποθυσίες: Χύνεται αίμα. Είναι λιγοστοί, αλλά επικίνδυνοι οι μύστες της μαύρης μαγείας.
Ζουν απομονωμένοι και ο καθένας ασχολείται με την ιδική τέχνη. Έχουν την δύναμη, λέγουν να καλούν δαιμονικά πνεύματα, να κάνουν τρομακτικές νυχτερινές τελετές, προς τιμήν του Εωσφόρου και αν
θέλουν, λέγουν, καταστρέφουν εύκολα έναν άνθρωπο. Κάνουν οργιαστικές ανθρωποθυσίες.

Το σήμα κατατεθέν της μαγείας είναι Σβάστικα (που την είχε και ο Χίτλερ στη Γερμανική σημαία), δηλαδή τεθλασμένος σταυρός προς τα δεξιά.
Παριστάνει αισχρό σύμπλεγμα που δεν μπορεί εδώ να λεχθή. Το δε σήμα της λευκής μαγείας έχει την αντίθετη κατεύθυνση προς τα αριστερά.Πηγή: Από το βιβλίο «Υπάρχουν Μάγια;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου